Een Ventastische oplossing voor je online marketing

Ventastic Solutions

Groeien met Online Marketing

Online Marketing in de Kempen

Ik help je graag met het ontzorgen van je marketing. Graag kijk ik naar de prioriteiten die je als bedrijf hebt en bekijken we samen welk kanaal hier het beste bij aansluit. Wil je meer naamsbekendheid in de Kempen en omstreken of toch liever je bestaande klanten tevreden en up-to-date houden?  Dat kan ik voor je regelen!

De afgelopen jaren heb ik een groot aantal ondernemers uit Hapert, Bladel, Eersel en Hoogeloon naar tevredenheid laten groeien door middel van online marketing. 

Ben jij een ondernemer uit de Kempen die klaar is om de volgende stap te nemen en te groeien met online marketing? Wil je weten wat zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), Social Media of een goede website voor jou organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Wat kan ik voor je doen?

Diensten

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie zet je in een op groeistrategie voor de lange termijn. Door middel van de juiste content, zoekwoorden, techniek en een goede gebruikservaring bereik je jouw doelgroep in de zoekmachines.  

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA)

Door middel van Google Ads kun je gemakkelijk binnen Google tegen een laag tarief adverteren. Daarnaast heb je in goed inzicht in het aantal vertoningen van een advertentie, het aantal klikken op je advertentie, de kosten en natuurlijk de opbrengsten.

Google Analytics

Google Analytics & Google Search Console

Belangrijke inzichten over je doelgroep vind je in Google Analytics en de Google Search Console. Met deze inzichten kun je je producten en diensten aanscherpen op jouw doelgroep! 

Google Tag Manager

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kun je gemakkelijk technische aanpassingen doen zonder de tussenkomst van een webdeveloper. Zo kun je gemakkelijk extra gegevens naar Google Analytics sturen en is het mogelijk verschillende conversiedoelen in te stellen voor advertentieplatformen zoals Google Ads of Facebook. 

Webdesign

Webdesign & Creatie

Een website is natuurlijk waar je online business op draait. Met een WordPress website kun je je website gemakkelijk beheren en aanpassen.