Samsung Galaxy vs Apple: Growing up

Jorg van de Ven

6 Nov, 2017

Afgelopen zondag (5 november 2017) laat Samsung weer iets van zich horen. Ze drijven daarmee de spot met het gebruik van een Apple iPhone.

In het filmpje van Samsung (Growing Up) laat Samsung in 1 minuut zien hoe een jongen opgroeit en uiteindelijk overstapt naar een Samsung Galaxy telefoon van Samsung. De moraal van het verhaal? Echte mannen en vrouwen gebruiken een Samsung Galaxy.
Erg leuk natuurlijk maar Apple telefoons scoort op sommige punten nog steeds hoger dan Samsung.

Bekijk het filmpje zelf:

0 Comments

Andere blogs die je wellicht interessant vindt:

Wat zijn de Core Web Vitals?

Wat zijn de Core Web Vitals?

Onlangs heeft Google drie nieuwe rankingfactoren naar buiten gebracht. Deze vallen alle drie onder de noemer "Core Web Vitals". Deze rankingfactor bepaalt voor een gedeelte de gebruikservaring ofwel de User Experience (UX) van je website. Maar wat zijn deze...

read more
Dropbox, de vervanger van de USB Stick?

Dropbox, de vervanger van de USB Stick?

Dagelijks druk ik op het doosje op m’n bureaublad en begint Dropbox mijn bestanden te synchroniseren met de cloud zodat ik ze op mijn laptop of pc thuis kan openen. Bestanden en andere belangrijke dingen sla ik tegenwoordig standaard op in mijn Dropbox, dan hoef ik...

read more