Ventastic Solutions

Ventastic Solutions, de op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf

 

Het begin

Laten we bij het begin beginnen. Na afgestudeerd te zijn aan mijn studie ben ik meer uren gaan draaien bij de een lokale webshop. Daarnaast kreeg ik steeds meer aanvragen van lokale ondernemers of ik iets voor hen kon betekenen. Voornamelijk op het gebied van sociale media en zoekmachine optimalisatie.
Omdat ik op dat moment, naast mijn studie, al ongeveer 2,5 jaar als part-time online marketeer aan het werk was besloot ik er ook maar eens echt werk van te gaan maken. Zo is Ventastic Solutions tot stand gekomen.

 

Ventastic Solutions staat in het handelsregister van de KvK geregistreerd.
Te vinden onder het KvK nummer: 69906025

 

 

 

Wat kan Ventastic Solutions voor u doen?

In het eerste (en eventueel tweede) gesprek zullen we samen bekijken welke wensen u heeft en of mijn diensten hierbij aansluiten. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend en gratis. Bekijk hieronder wat Ventastic Solutions voor u kan betekenen!

 

 

Zoekmachine optimalisatie – Search Engine Optimalisation (SEO)

Als je dat zo leest is het een hele mond vol! Zoekmachine Optimalisatie heeft te maken met een hele boel factoren. Goed vindbaar zijn in Google is voor veel bedrijven erg belangrijk en dat is het ook! Maar houd er rekening mee dat het niet altijd makkelijk is. De zoekopdracht ”Fiets Kopen” is erg gewild door bedrijven en (web)winkels. De concurrentie is (te) groot. Het zal moeilijk worden om hierop gevonden te worden. Er zijn wel manieren om alsnog veel bezoekers naar je website te trekken. Probeer creatief te zijn en te onderzoeken op welke zoektermen veel wordt gezocht maar de concurrentie niet al te hoog is.

In het eerste adviesgesprek zal ik hier alles over vertellen!

 

Ventastic Solutions - Fiets Kopen Voorbeeld

Zoekmachine Advertenties – Search Engine Advertising (SEA)

Als je graag bovenaan wilt staan met een populaire of generieke zoekterm dan raad ik u aan om te gaan adverteren in de zoekmachine. Door middel van Search Engine Advertising (SEA), alweer een mond vol, kun je binnen een paar minuten al bovenaan staan in Google. Elk voordeel heeft echter z’n nadeel. Als je gebruik gaat maken van Search Engine Advertising (SEA) dan zul je gebruik gaan maken van Google AdWords. Dit programma is in principe gratis maar zodra je daadwerkelijk campagnes gaat aanmaken zult u moeten gaan betalen. Hoeveel dan? Dat verschilt per zoekwoord en branche. Elke keer als iemand op uw advertentie klikt moet u een bepaald bedrag betalen maar tegenover staat wel dat u bovenaan in Google staat.

Google biedt verschillende soorten Advertentiemodellen aan zoals; adverteren in het zoeknetwerk, Google Shopping en het Google Display Netwerk.

Ventastic Solutions - Search Enige Advertising (SEA)

YouTube

YouTube is het ideale platform om filmpjes te bekijken en te delen. Dat geldt ook voor jou!
Heb je een website? Probeer dan je filmpjes op YouTube te zetten en te ”embedden” op je website. Dit scheelt ruimte op de server van je website. Zo blijft je website snel en wordt er niet onnodig veel ruimte verspild.

Wil je je doelgroep bereiken via YouTube of het aantal abonnees laten groeien?
Dan heb ik wel wat tips voor je!
In mijn vrije tijd maak ik en informatieve video’s over verschillende games.
Ik probeer mijn YouTube kanaal te laten groeien en onder de aandacht brengen bij andere fanatieke gamers. Bekijk rechts de statistieken van December 2018.

Youtube - Ventastic Solutions

Social Media Advertising

Je hebt berichten met de tekst ”Gesponsord” in het bericht vast voorbij zien komen. Dit wil zeggen dat de desbetreffende pagina of persoon zijn bericht heeft gepromoot om meer interactie of bekendheid te krijgen.
Het adverteren op sociale media werkt een beetje hetzelfde als bij Google. Je betaald pas als iemand op je bericht klikt.
De sociale media kanalen houden statistieken bij van je volgers en deze kunnen ingezet worden om effectief je doelgroep te bereiken.

Adverteren op Facebook - Ventastic Solutions