Ventastic Solutions.

Online Marketing in de Kempen.

Ik help je graag met het ontzorgen van je marketing. Graag kijk ik naar de prioriteiten die je als bedrijf hebt en bekijken we samen welk kanaal hier het beste bij aansluit. Wil je meer naamsbekendheid in de Kempen en omstreken of toch liever je bestaande klanten tevreden en up-to-date houden?  Dat kan ik voor je regelen!

De afgelopen jaren heb ik een groot aantal ondernemers uit Hapert, Bladel, Eersel en Hoogeloon naar tevredenheid laten groeien door middel van online marketing. 

Ben jij een ondernemer uit de Kempen die klaar is om de volgende stap te nemen en te groeien met online marketing? Wil je weten wat zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), Social Media of een goede website voor jou organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Hieronder vind je mijn diensten en de impact die het kan maken op je organisatie.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Vul snel het contact formulier in onderaan deze pagina of via de contact pagina.

 

Search Engine Optimization (SEO).

Het is van groot belang dat je website goed zichtbaar is in zoekmachines. Gebruikers van zoekmachines zijn vaak op zoek naar een dienst jij kunt leveren. Met Search Engine Optimization, ofwel SEO, kun je je organisatie en diensten zichtbaar maken en prominent onder de aandacht brengen bij gebruikers van zoekmachines (b.v. Google). Door het gebruik van de juiste zoekwoorden in je teksten, het aanbrengen van technische aanpassingen aan je website en de goed geschreven teksten laat jij je organisatie groeien.

Benieuwd hoe je ervoor staat op het gebied van SEO? Laten we samen kijken op welke zoekwoorden je goed scoort en waar we verbeteringen kunnen spotten!

 

Search Engine Advertising (SEA).

Wil je direct zichtbaar zijn met je merk, product of organisatie? Dan is het mogelijk om te adverteren binnen zoekmachines. Dit wordt Search Engine Advertising, ofwel SEA, genoemd.
Door middel van Google Ads kun je gemakkelijk binnen Google tegen een laag tarief adverteren. Daarnaast heb je in goed inzicht in
het aantal vertoningen van een advertentie, het aantal klikken op je advertentie, de kosten en natuurlijk de opbrengsten, het aantal vertoningen van een advertentie en het aantal klikken.

Is SEA iets voor jou organisatie? We bekijken de mogelijkheden en bekijken we welke doelen we hiermee kunnen behalen!

Google Analytics & Google Search Console.

Wie zijn bezoekers en hoe zijn ze op mijn website gekomen? Dit wil je als ondernemer natuurlijk weten. Hiermee kun je je producten en diensten aanscherpen op jou doelgroep! Via Google Analytics krijg je inzicht in de bezoekers op je website en welke pagina’s het meest populair zijn onder je bezoekers.

Google Analytics laat vooral gegevens zien over de bezoekers op je website. De Google Search Console laat zien hoe deze bezoekers op je website zijn gekomen, welke zoekwoorden ze hebben gebruikt en hoe vaak je website is vertoond in de zoekresultaten.  

Hulp nodig bij het instellen van Google Analytics of de Google Search Console? Problemen met interpreteren of uitlezen van deze gegevens? Neem contact op!

Google Tag Manager.

Met Google Tag Manager kun je gemakkelijk technische aanpassingen doen aan je website zonder de tussenkomst van een webdeveloper. Zo kun je gemakkelijk extra gegevens naar Google Analytics sturen en is het mogelijk verschillende conversiedoelen in te stellen voor advertentieplatformen zoals Google Ads of Facebook. 

Het gebruik van Google Tag Manager vereist wat technische kennis maar ik help je graag op weg. Deze applicatie werkt perfect als je samenwerkt met een online marketeer. 

Een centrale plek voor je technische en marketing toepassingen? Ik laat je graag kennis maken met Google Tag Manager en ik help je om dit programma op je website te installeren. 

Interesse?

heb je interesse in één van de bovenstaande diensten? Heb je vraag naar een dienst die hier niet tussen staat? Ik help je graag verder of stel je graag voor aan iemand die je verder kan helpen.

Vul het onderstaande contactformulier in. Binnen enkele werkdagen heb je een antwoord!

3 + 1 =