Ventastic Solutions

Ventastic Solutions, de op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf

Het begin

Laten we bij het begin beginnen. Na afgestudeerd te zijn aan de mijn studie (Commerciële Economie – Digital Business Concepts) ben ik meer uren gaan draaien bij de webshop Scheersalon.nl. Echter kreeg ik ook steeds meer aanvragen van lokale ondernemers of ik iets voor hen kon betekenen. Voornamelijk op het gebied van Facebook en zoekmachine optimalisatie.
Omdat ik op dat moment, naast mijn studie, al ongeveer 2,5 jaar als online marketeer aan het werk was besloot ik er ook maar eens echt werk van te gaan maken. Zo is Ventastic Solutions tot stand gekomen.

Ventastic Solutions staat in het handelsregister van de KvK geregistreerd.
Te vinden onder het KvK nummer: 69906025

Wat kan Ventastic Solutions voor u doen?

In het eerste (en eventueel tweede) gesprek zullen we samen bekijken welke wensen u heeft en of mijn diensten hierbij aansluiten. Dit eerste (en eventueel tweede gesprek) zijn geheel vrijblijvend en gratis. Bekijk hieronder wat Ventastic Solutions voor u kan betekenen!

Zoekmachine optimalisatie – Search Engine Optimalisation (SEO)

Als je dat zo leest is het een hele mond vol! Zoekmachine Optimalisatie heeft te maken van een hele boel factoren. Bovenaan in Google staan vinden veel bedrijven erg belangrijk en dat is het ook! Maar houd er wel rekening mee dat het niet altijd makkelijk is. De zoekopdracht ”Fiets Kopen” is erg gewild door andere bedrijven en (web)winkels. De concurrentie is groot en het proces ongelofelijk tijdsintensief. Reken er maar niet op dat je op deze term snel gevonden wordt. Echter zijn er wel methoden om alsnog veel bezoekers naar je website te brengen. Probeer creatief te zijn en te onderzoeken op welke zoektermen veel wordt gezocht maar de concurrentie niet al te hoog is.

In het eerste adviesgesprek zal ik hier alles over vertellen!

 

 

Webdesign

De website waar je nu op zit, jorgvandeven.nl, heb ik zelf gebouwd. De website is gebouwd in WordPress met het Elegant Themes pakket. Wil jij nou ook zo’n website? Dat kan! Neem gewoon even contact met me op!

Liever een ander thema of een andere Lay-out? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Zoekmachine Advertenties – Search Engine Advertising (SEA)

Als je graag bovenaan wilt staan met een populaire of generieke zoekterm dan raad ik u aan om te gaan adverteren in de zoekmachine. Door middel van Search Engine Advertising (SEA), alweer een mond vol, kun je binnen een paar minuten al bovenaan staan in Google. Elk voordeel heeft echter z’n nadeel. Als je gebruik gaat maken van Search Engine Advertising (SEA) dan zul je gebruik gaan maken van Google AdWords. Dit programma is in principe gratis maar zodra je daadwerkelijk campagnes gaat aanmaken zult u moeten gaan betalen. Hoeveel dan? Dat verschilt per zoekwoord en branche. Elke keer als iemand op uw advertentie klikt moet u een bepaald bedrag betalen maar tegenover staat wel dat u bovenaan in Google staat.

Google biedt verschillende soorten Advertentiemodellen aan zoals; adverteren in het zoeknetwerk, Google Shopping en het Google Display Netwerk.

 

Adverteren op Facebook

Je hebt berichten met de tekst ”Gesponsord” in het bericht vast al eens voorbij zien komen. Dit wil zeggen dat de desbetreffende pagina of persoon zijn bericht heeft gepromoot om meer interactie of bekendheid te verkrijgen.
Het Adverteren op Facebook werkt een beetje hetzelfde als in Google. Je betaald pas als iemand op je post klikt.
Facebook houdt statistieken bij van je volgers en deze kunnen ingezet worden om effectief je doelgroep te bereiken.

 

 

 

 

 

YouTube

YouTube is het ideale platform om filmpjes te bekijken en te delen. Dat geldt ook voor jou!
Heb je een website? Probeer dan je filmpjes op YouTube te zetten en te ”embedden” op je website. Dit scheelt ruimte op de server van je website. Zo blijft je website snel en wordt er niet onnodig veel ruimte verspild.

Wil je je doelgroep bereiken via YouTube of het aantal abonnees laten groeien?
Dan heb ik wel wat tips voor je!
In mijn vrije tijd maak ik compilaties en informatieve videos over verschillende video games.
Ik probeer mijn YouTube kanaal te laten groeien en onder de aandacht brengen bij andere fanatieke gamers. Bekijk rechts de statistieken van de half september – half oktober.

 

Ventastic Solutions - Fiets Kopen Voorbeeld
Website in Divi | Jorgvandeven.nl
Ventastic Solutions - Search Enige Advertising (SEA)
Adverteren op Facebook - Ventastic Solutions
Youtube - Ventastic Solutions