Missie en visie

Als voorbeeld voor mijn eigen website heb ik de website; http://www.white.nl/ genomen. White maakt al een aantal jaren websites en webshops voor allerlei bedrijven. Dit is een website van een nichtje van mijn moeder en ben ook een aantal jaar geleden op hun kantoor geweest. De website is naar mijn mening goed vormgegeven en zeer overzichtelijk. Zo kun je je snel navigeren naar verschillende punten van de website. Daarnaast is het erg strak vorm gegeven. Dit wil ik ook doorvoeren in mijn eigen website. Met enkele klikken op de juiste bestemming komen!
Veel bedrijven en andere beheerders van websites spammen hun website vol met Keywords zodat ze sneller gevonden worden. Echter gaat dit meestal ten koste van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Daarom zou ik eerder een artikel of een blog schrijven met daarin je zoektermen.
Op deze manier is het voor Google en de gebruiker een prettige ervaring!

Visie en doelstellingen:

Een website is een visitekaartje. Zorg dus niet dat het vol staat met rare linkjes of opdringerige zoekwoorden. Houd het eerlijk. Dit trekt meer bezoekers en bindt de bezoeker aan je website. 

Als ik ergens aan begin dan houdt ik altijd de gebruiksvriendelijkheid en eerlijkheid van de website in m’n achterhoofd. Houd je dat aan dan kom je er vanzelf wel!