About Jorg van de Ven

Onder ”About” vind je alles over mij!

Over Jorg van de Ven

Hey hey!

Mijn naam is Jorg van de Ven, 26 jaar en een heb een passie voor alles online!

De content op deze website is gerelateerd aan mijn hobby’s maar ik houd me ook bezig met het nieuws rondom innovatie op het technologische gebied.

Daarnaast moet een website ook een visitekaartje zijn! Op mijn website zul je daarom meer vinden over mijn vaardigheden, interesses en mijn werk als ZZP’er

Oh ja, als je me wilt volgen dan zie je hieronder de Social Media kanalen waar ik het meest actief op ben!

Jorg van de Ven

Wie ben ik?

Al op jonge leeftijd had ik interesse in Games.

Het begon allemaal met Age of Empires dat ik destijds bij de lokale bibliotheek had gehuurd.

Ja ja, dat kon destijds nog!

Al snel volgde de MMO Runescape dat na enkele jaren werd opgevolgd door Guild Wars.  Ook heb ik nog even geproefd van het bekende World of Warcraft maar keerde snel terug naar de vertrouwde wereld van Guild Wars. Later volgenden er nog vele andere games!

Gamen was niet mijn enige passie. Op de middelbare school had ik veel vrienden die naar Rock luisterden en ik raakte ook geïnteresseerd in deze genres. Bands als Metallica, Arctic Monkeys en natuurlijk de Red Hot Chili Peppers zorgden ervoor dat ik de gitaar oppakte en begon te spelen.

Ook ICT en Webdesign zijn twee grote interesses van mij. Ik heb het altijd leuk gevonden om digitale problemen op te lossen. Toen ik jong was hoopte ik dat ik later zelf een website kon gaan maken. Dat is gelukt!

Studie – Commerciele Economie – Digital Business Concepts

Naast de bovengenoemde interesses moest er natuurlijk ook nog gestudeerd worden.

Na mijn VMBO-T te hebben behaald heb ik besloten om een overstap naar de Havo te maken

Voor mijn gevoel had het MBO mij niet genoeg te bieden ondanks de interessant studies op het Sint Lucas in Eindhoven. Na een kleine zoektocht was ik terecht gekomen bij de studie “Commeriële Economie – Digital Business Concepts” op de Fontys ACI in Tilburg.

De opleiding legt de focus op nieuwe technologische ontwikkelingen en online marketing. Ik heb hier veel kennis opgedaan over het bouwen en optimaliseren van websites.

Ook wordt er aandacht besteedt aan het aankoopproces van klanten, SEO en wordt er gewerkt in groepen om een digitaal concept te realiseren.

Meer weten? 

Neem contact met me op via mijn contact pagina.